Sztárok

43 évesen már felismerhetetlen a 90-es évek tinisztárja: az Addams Family Wednesdaye rengeteget változott, így néz ki most

Ma már biztosan te is elmennél az utcán Christina Ricci mellett, akit Wednesday karaktere tett világszerte ismertté az Addams Family-ből.

Bombázó nővé érett, de felismerhetetlen gyerekkori énjéhez képest

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, az 1991-es Addams Family - A galád család című amerikai vígjáték a mai napig óriási népszerűségnek örvend, és még mindig az egyik legikonikusabb kultfilm a maga kategóriájában. Az alkotás középpontjában egy különc, gazdag család áll, melynek tagjai legfőképp azt élvezik, ha az emberek ijesztőnek és bizarrnak találják őket. A főbb karaktereket az első filmben Raúl Juliá, Christopher Lloyd, Anjelica Huston és Christina Ricci formálta meg, utóbbi Wednesday Addamset alakította, Gomez és Morticia gyermekét. Testvérével, Pugsley-val együtt Wednesday otthon tanult, és egy csendes, visszahúzódó gyerek képében tetszelgett, aki előszeretettel kínozza öccsét, de szívesen játszik háziállatként tartott pókjaival is. Az eredeti Addams Family filmekben tehát Christina Ricci alakította Wednesdayt, a kitalált karakterből azóta azonban már egy Netflix-sorozat is készült, melyben Jenna Ortega bújt az okos és szarkasztikus szereplő bőrébe. De vissza Riccihez, aki már 43 éves is elmúlt, a film óta pedig egy gyönyörű felnőtt nő vált belőle, aki már csak nyomokban hasonlít egykori, tinisztár énjéhez. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a bombázó színésznő!

Nem túlzás azt állítani, hogy az Addams Family-ben játszó színészek rengeteget változtak a film forgatása óta: a Morticiát játszó Anjelica Hustont például legyőzte a botox és a plasztika, de Wednesday sem a régi már.
Kattints a további képekért!

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 71 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.