Idén születtek a legédesebb sztárbabák! Nézd meg Csobot Adél, Lajtai Kati és a többiek cuki gyerkőceit

Korábban már megmutattuk az idei év sztárkismamáit, most vegyük sorra a már megszületett kisbabákat is! Nézd meg, kik azok a hazai hírességek, akik idén adtak életet gyermeküknek!

Pásztor Anna kétgyermekes anyukaként is megállíthatatlan

Az Anna and the Barbies alapító tagja, Pásztor Anna a tavaly november 22-ei Sztárban sztár adásakor elárulta, már a nyolcadik hónapban van. A Rising Star zsűritagjaként is ismert énekes- és színésznőt azonban még a kilencedik hónapban sem lehetett pihenésre utasítani, Pásztor Anna  hatalmas pocakkal indián asszonyként pózolt egy fotózáson. Idén januárban pedig megérkezett második gyermeke, Zoé. Az extravagáns Annát semmiben sem korlátozza kislánya, aki édesanyja elmondása szerint sokkal nyugodtabb kisbaba, mint bátyja, Benji volt.

Bence, Adél és kisfiuk, Natan is májusban ünnepli a születésnapját

Csobot Adél és Istenes Bence a gyermekük érkezését Facebookon keresztül jelentették be. Az Istenes Natan névre keresztelt kisfiú május 4-én látta meg a napvilágot. A szerelmesek kapcsolata sokáig igazi hullámvasút volt, abban viszont mindig egyetértettek, hogy fiatalon szeretnének szülővé válni. A büszke anyuka és apuka nem is lehetne boldogabb, rengeteg képet posztolnak a közösségi oldalaikra családjukról.  Ahogy Adél fogalmazott: "Ez a világ legmenőbb dolga!" Egyébként van még valami, ami különlegessé teszi őket, ez pedig az, hogy mindhárman májusban ünneplik a születésnapjukat.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: facebook.com/annapasztor, facebook.com/csobotadelxfaktor

Oldalak

Szólj hozzá Te is!