Sztárok a kifutón - Mindenkit elkápráztatott Várkonyi Andrea, Görög Zita...

Ünnepélyes zártkörű esttel nyitotta meg kapuit a Marie Claire Fashion Days. Egyedi tervezésű, extrém kollekciókból, tehetséges magyar és külföldi dizájnerekből és sztárvendégekből idén sem volt hiány a hétvégén, amiről ide kattintva a galériánkban is megbizonyosodhatsz.

Lenyűgöző

„Az idei Marie Claire Fashion Days koncepciója eltér az előző évek megszokott bemutatóitól, ugyanis ebben az évben – igazodva a nemzetközi trendhez – nem az őszi-és téli kollekciókat mutatják be a tervezők, hanem a jövő évi tavaszi-és nyári összeállításaikat csodálhatják meg a divat szerelmesei. A kifutó idén is lenyűgöző, a fények, színek fantasztikusak, a formaterv kiváló. Ezt a hatást csak erősíti a fellógatott, különböző színekben pompázó, izzó óriásgömb.” – mesélte László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A hazai tehetségek legrangosabb seregszemléjén természetesen a hírességek is tiszteletüket tették. Ki aktívan, a kifutón bemutatva kedvenc kreátorának munkáját, ki pedig a nézőtérről figyelve a jövő évi trendeket.

A sikeres modell

„Már többször felkértek, de ez az első év, hogy részt tudok venni az ország legelismertebb divateseményén, ami óriási megtiszteltetés számomra. Ugyan modellként otthonosan mozgok ebben a varázslatos, és ugyanakkor nagy energiát igénylő világban, az izgatottság bennem is megvan egy ilyen kaliberű show előtt. Abodi Dóra kollekcióját öröm viselni, az élénk színekben tündöklő mintái, a geometrikus szabásvonalak, és a laza fodrozódás emeli ki tervezőtársai közül.” – méltatja a ruhaköltemény tehetséges megalkotóját Epres Panni.

A sportoló

„Sportolóként úgy tűnhet, hogy teljesen távol áll tőlem a divat világa, modellként valóban nem szerepeltem még, így körülbelül hasonló az izgalom foka bennem, mint, amikor pályára lépek. Viszont imádom követni a trendet, én vagyok az, aki játék alatt is szereti sminkben dobni a gólokat. Tomcsányi Dóri egy igazán nőies, ugyanakkor laza darabbal lepett meg. A ruha, zöld színeivel hűen tükrözi a tavasz eljövetelét, első látásra sikerült beleszeretnem.” – mosolyog Görbicz Anita elismerően tervezőjére.

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...