Ez most már örökké tart: sztárbarátságok, amik kiállták az idő próbáját

A sztárvilágban is léteznek olyan barátságok, amik egy életre szólnak. Bemutatunk néhány olyan régi sztárbarátságot, amelyen nem fog az idő.

Eltéphetetlen kötelék

Amikor a kedvenc hollywoodi színészeinkre gondolunk, nehéz elképzelni, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi, akik ha a szükség úgy kívánja, bizony akár melegítőben ugranak le a boltba tejért. Kapcsolataikban is felfedezhetők a hétköznapi emberek szokásai, ők is ugyanúgy vágynak arra, hogy megtalálják a közös hangot másokkal. Ha belegondolunk, hogy mennyire nehéz igaz barátokra lelni a hétköznapokban, akkor beláthatjuk, hogy ez az élet egyik olyan területe, ahol lehet, hogy szerencsésebbek vagyunk, mint azok, akiknek az egész világ ismeri a nevét. A rengeteg érdekkapcsolat közül azonban kiemelkedik pár olyan barátság, amely az évek során tényleg őszintének bizonyult.

Íme, néhány sztár-páros, akik a kamera mindkét oldalán megtalálták a közös hangot!

Az Oscar-díjas Octavia Spencert inkább komolyabb szerepekben szoktuk meg, Melissa McCarthy viszont az egyik legnagyobb nevettető. Nem is csoda, hogy immár húsz éve elválaszthatatlan barátok, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Kattints a további képekért!

Egész Amerikát megosztja a különös páros, de ők kitartóan vállalják a nyilvánosság előtt, hogy jóban vannak.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak