Sztárok

Fájdalmas vallomást tett Marsi Anikó - ezért kellett hosszú időre elszakadnia családjától

A híradós hónapokig nem láthatta férjét, Palik Lászlót és közös gyermekeiket. Most elárulta, mi állt az ideiglenes különválás hátterében.

Kényszerű távollét

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a TV2 Tények című műsorának híradósa, Marsi Anikó. A 46 esztendős televíziós hosszú hónapokat töltött családjától távol, ugyanis az Exatlon harmadik szériájának forgatására nem utazott ki férjéhez, Palik Lászlóhoz, valamint közös gyermekeikhez, Vincéhez és Vilmoshoz - írja a Blikk. A műsorvezető azt is elárulta a bulvárlapnak, miért volt szükség a fájdalmas elszakadásra.

"Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell" - mesélte a magyar híresség, aki már szeptember óta készen áll a segítségnyújtásra, immáron csak az orvosa értesítésére vár.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.