Így néznek ki a világ legszebb női, amikor elugranak tejért a boltba

Mutattunk már korábban is tökéletes vs természetes, smink nélküli képeket a sztárokról, de a következő összeállítás mindent visz. Sokan kíváncsiak arra, hogy festenek a világ legszebb női a hétköznapokban, amikor eltűnik a festék, az estélyi és a csillogás. Amikor csak boltba mennek. Most megnézheted.

Hétköznapi sikk

Odavagyunk, amikor a világsztárok felvonulnak a legszebb ruháikban a vörös szőnyegen, de azt egy percig se gondoljuk, hogy estélyiben ugranak le a boltba tejért. Mindegyik híresség mögött profi stylist és szépségcsapat áll, akik sokat segítenek a celebeknek abban, hogy makulátlan legyen a megjelenésük. A hétköznapi shoppinolásra ez nem feltétlenül vonatkozik, amivel nincs is baj, hiszen ők is csak emberek, és jár nekik a lazítás. A te(l)jesség kedvéért összeszedtünk pár szuper csajt, akiket csodálunk, mert szépek, csinosak, és a következő képek miatt csak még hitelesebbek a szemünkben.

"Csak boltba megyek" szettek

Jennifer Aniston még a boltba is sikkesen megy... a napszemüveg persze nem hiányozhat, a sztároknál ez alapkellék, ha hétköznap kimennek az utcára.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak