Szörnyű állapotban van a legendás magyar színésznő!

Csala Zsuzsának mostanában mintha az élettől is elment volna a kedve. Nem elég hogy egészségi állapota egyre csak romlik, nemrég a testvérét is kórházba kellett szállítani, ami miatt csak még inkább idegeskedik. A színésznővel készült interjúban őszintén beszél problémáiról, aggodalmairól.

A 79 éves színésznőnek most már itt is ott is fáj, legnagyobb szívfájdalma pedig az, hogy mára a vezetésről is le kellett mondania. Egyre bizonytalanabb a lába, többnyire csak bottal tud járni, így meglehetősen korlátozottak a lehetőségei, csak akkor tud kimozdulni otthonról, ha hozzák-viszik. Emiatt sorra le kellett mondani a fellépéseit is, ami borzasztóan elkeseríti őt.

„Eddig legalább dolgozni tudtam, de most már le kell mondanom az előadásokat is. Már ez is csak a múltam része. A kortársaim sorra mennek el és látom, hogy a temetés után azonnal elfelejtik őket. Nekem sincsenek illúzióim. Nekem már nincsenek terveim ebben az életben, számomra már semmi nem okoz örömet, a szakmám sem.” – mesélte Csala Zsuzsa a hir24.hu-nak.

Műtétre nem is gondol, rettenetesen fél ugyanis attól, hogy meghal a műtőasztalon. A negatív hozzáállása sajnos nem segít a helyzetén, és egyre több rajongó is aggodalmát fejezi ki a színésznő állapota miatt. Sokan úgy látják, - habár két testvére is van - ha lenne saját családja, az talán megoldást kínálhatna a magányára, de Zsuzsának sohasem született gyermeke.

A Jászai Mari díjas magyar komika egy korábbi beszélgetés alkalmával azt is elárulta, miért nem vállalt sohasem gyermeket. „Sajnos gyerekem nem született, mert mire ráeszméltünk, hogy kell gyerek, már késő volt. Pedig lett volna alkalom, de mindig úgy éreztem, hogy nagyon fontos szerepet játszok, és ebből nem lehet kimaradni - magyarázta.”

Kép: blikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!