Sztárok

Megrendítő titkot leplezett le Caramel felesége: "Kamaszként öngyilkos gondolataim voltak"

Mivel édesanyja vietnami származású, így Szilágyi Szilvit sokszor cikizték az iskolában mandulavágású szeme miatt. Caramel felesége most elárulta: annyira padlóra került, hogy az öngyilkosság gondolata is felötlött benne.

"Mélypontra kerültem"

Szilágyi Szilvi influenszer, a neves énekes, Caramel felesége igazi multikulturális családból érkezett, hiszen édesanyja vietnami, édesapja pedig magyar származású. E kettősség lehetett volna áldás is Szilágyi Szilvi életében, viszont sok tekintetben inkább ódiumnak bizonyult. A híresség már korábban nyilatkozott arról, hogy az iskolában sokszor piszkálták mandulavágású szeme miatt. Most a Glamour magazinnak mesélt arról, hogy gyermekkorában akár meg is műttette volna a szemét, ha ezáltal elkerülhette volna iskolatársai rosszindulatú támadásait. Az operációra persze sosem került sor, ám ez az időszak mégis maradandó nyomot hagyott Szilágyi Szilvi lelkében.

"Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, »normális« gyereknek" - idézte a celebritás sorait a 24.hu.

Szilágyi Szilvi később úgy döntött, nagyvonalúan elengedi a füle mellett a maliciózus megjegyzéseket. Caramel felesége ugyanakkor hangsúlyozta: az építő jellegű kritikával semmi baja, hiszen az ilyesfajta visszajelzések gyakorta segítik a fejlődésében.

Az influenszer hozzáfűzte: Caramellel közös gyermekeiket tudatosan a nyitottság, a tolerancia és az elfogadás szellemében nevelik: arra tanítják majd őket, hogy minden ember a társadalom fontos tagja nemtől, bőrszíntől, vallási meggyőződéstől, nemzetiségtől függetlenül.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok