Sztárok

Döbbenetes hálószobatitkok: ennyi idősen veszítették el a szüzességüket a világhírű sztárok

Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.

Az a bizonyos első alkalom...

Az első szexuális együttlét minden ember életében meghatározó szerepet tölt be: van, akiknek álomszerűen sikerül, másoknak azonban borzalmas élményként marad meg. Nos, a mai napig vitatott téma az, hogy mennyi idősen „érdemes” elveszíteni szüzességünket, ám a szakemberek szerint ezt mindenki maga érzi, hogy ki mikor áll rá készen – akkor sem más a helyzet, ha nem átlagos, hétköznapi emberekről van szó, hanem a legnagyobb hírességükről. Néhányan közülük interjúk során beismerték, hány évesen feküdtek le először kedvesükkel, egyesek pedig megnevezték az illetőt is, akivel az aktus történt. Galériánkban összeszedtük a legnagyobb neveket, akik őszintén vallottak első szexuális élményükről – akad köztük olyan is, aki már 13 éves korában lefeküdt partnerével. De vajon kiről lehet szó? Képösszeállításunkból kiderül!

„Az én helyzetem abszolút nem volt ideális. 14 éves voltam akkoriban, és egy 18 éves fiúval randiztam – ha erre a tényre visszatekintek, már önmagában ezt undorítónak tartom, de akkor azt hittem, nagyon menő vagyok. Úgy éreztem, készen állok a szexre, de utólag kiderült, hogy ez egyáltalán nem így volt, hiszen még a saját testemet is alig ismertem” – vallotta be a Khloé Kardashian a HLN-nek.
Kattints a további képekért!

Némelyikük tényleg elképesztően sokat változott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...