„Szeretnék egy férfit találni!" Élete párját keresi a tehetségkutató győztese

A 2009-es Britain’s Got Talent csillaga készen áll a randevúkra, hogy megtalálhassa azt a férfit, akivel boldogan élhet és egy életre elkötelezheti magát.

Eddig elért sikerek

Az énekesnő ismertsége előtti külseje nem igazán volt hírességhez méltó. Idővel, viszont nem csak a külseje változott előnyére, hanem szakmailag is óriási sikereket ért el.

Az elmúlt években már több mint 19 millió eladott albummal büszkélkedhet mióta a második helyen végzett a Britain’s Got Talent nevű tehetségkutatóban, majd lemezszerződést kötött, és egy nagyobb súlyfeleslegtől is megszabadult annak köszönhetően, hogy kizárta étrendjéből az édességeket.

A jelen és a jövőbeli álmok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az énekesnő nemcsak első koncertturnéjába kezd bele, hanem abba a projektbe is, hogy partnert, estlegesen férjet találjon magának.

Az ünnepelt sztár 52 éves, de elmondta, hogy készen áll új dolgokat kipróbálni és tapasztalatokat szerezni ebben az évben, valamint legfőbb célja, hogy megtalálja magának a megfelelő férfit.

„Szeretnék találni egy férfit, de ez nagyon nehéz ilyen sok utazgatás mellett – mondta Susan – Igazán el szeretnék kezdeni randizni, ezért megkértem a barátaimat, hogy hozzanak össze egy jó kedves férfival, persze csak akkor, ha találnak egyet. Szeretnék megállapodni egy nap.”

Ami a szerelmet illeti, Boyle elismerte, hogy a James Cosmo-val képernyőn történt csók – amely egy közelgő filmben, a The Christmas Candle-ben lesz látható – segíti ösztönözni a keresésben.

„Először volt férjem, ami nagyon izgalmas” – viccelődött Boyle a filmbeli szerepéről – Meg kellett csókolnom és ez volt életem első csókjelenete. Csodálatos volt.”

Reméljük, az énekesnő turnéja jól sikerül majd és sikerrel jár a szerelem terén is.

Forrás: usmagazine.com
Fotók: idolator.com, heart.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!