Titokzatos látogatás - Arnold Schwarzeneggert Budapesten kapták lencsevégre

A Terminátor-filmek sztárját, Arnold Schwarzeneggert kishazánk fővárosában kapták lencsevégre a fotósok. Az viszont nem derült ki, hogy mi miatt választotta magának Budapestet úti célként.

Titokzatos látogatás

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A színészt és egyben kaliforniai kormányzót hétfőn reggel pillantotta meg egy riporter egy neves budapesti szálloda előtt, amint épp szivarozással múlatta az időt. A rajongók, akik észrevették, nem jártak szerencsével, ugyanis nem volt hajlandó senkivel közös képet készíteni vagy akár autogramot adni, így a testőrök rögtön odaálltak az elé, aki közeledett.

Ezek után, elment egy bevásárló körútra. Érdekes viszont, hogy kedden ugyanígy szivarozás közepette látták, csak éppen nem a mi fővárosunkban, hanem Londonban, aztán szerdán újra nálunk vendégeskedett és a magángépére várt. Hogy mi lehet a látogatás oka, az rejtély, mert filmes körökben nincs szó arról, hogy valamiben szerepet játszana.

Ő maga azt állította, hogy egy privát látogatás az oka, hogy nem nyilatkozik vagy oszt autogramot. Úgy tűnt nincs jó kedvében és a riporter szerint sokkal idősebbnek néz ki – már 65 éves –, mint a képeken, amiket róla készítenek. A riporter hozzátette, hogy nem igazán foglalkozott a ruhatárával indulás előtt, mivel itthon és Londonban is ugyanazt az öltönyt viselte.

Reméljük, előbb-utóbb megtudjuk, miért jött Magyarországra.

Forrás: hír24.hu
Fotók: nydailynews.com, freewallpaperspot.com

Oldalak