Őszintén vallott lelki problémáiról a népszerű tinisztár

A 20 éves énekesnő gyerekkora óta lelki problémákkal küzd, 2010-ben rehabilitációs központban gyógyult, mert sosem volt egyszerű számára kezelni a gyorsan jött szereplési lehetőségek és az egyre nagyobb siker okozta stresszt.

Az énekesnő fájdalmai

Bejelentette saját alapítványa, a The Lovato Treatment Scholarship program indulását, amely segít a sorstársak szenvedéseinek enyhítésében.

A temetés után, most nyíltan beszél édesapja 6 évig tartó rák elleni küzdelméről és az ezzel járó mentális betegségről, amiben szenvedett. Édesapja, Patrick Lovato szombati temetését követően, Demi a következőket osztotta meg Twitteren: „Ma nyugalomba helyeztem Aput… a legnehezebb dolog volt, amelyet valaha tettem… De tudom, hogy ezután jó dolgok következnek…”

Az énekes-színésznő nagyon korán – már 10 évesen – bekerült a rivaldafénybe a Barney és barátai című műsorban való szerepléssel, amely hátrányosan befolyásolta önértékelését.

„Azóta cselekszem felelősségteljesen, mióta felismertem problémáimat a rehabilitáción (…) Nem voltam mindig hálás azért, ahogyan éltem” – fejtette ki a Fashion magazinnak.

A program

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A The Lovato Treatment Scolarship program együttműködik majd a California-ban található CAST Recovery Treatment központtal, ami egészségügyi és drogproblémákat segítő beavatkozásokat, valamint járóbeteg szolgáltatásokat ajánl.

Ez fedezi majd a költségeket sok rászoruló számára, akik mentális és függőségi problémákkal küzdenek, beleértve az átmeneti otthonléteket és a klinikai szolgáltatásokat a CAST járóbeteg programjában.

Pozitív életszemlélet

Annak ellenére, hogy feldúlt volt édesapja halála miatt, pozitív gondolatokat osztott meg Twitteren: „Megkönnyebbülés azt tudni, hogy apának nem kell többé küzdenie démonjaival és ez boldoggá tesz…”

Demi jelenleg az amerikai X-Factor zsűrijében ül Simon Cowell és Kelly Rowland mellett, miközben folyamatosan reklámozza sikeres új albumát, a Demit.

Forrás: hellomagazine.com
Fotók: poponandon.com, ryanseacrest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!