Mára teljesen eltűntek: így néznek ki ma a Szeress most! szereplői

Már 15 éve annak, hogy befejeződött a sorozat.

Népszerű sorozat

Valószínűleg sokan emlékszünk még a Szeress most! című nagysikerű magyar sorozatra, ami 88 epizódjával rengeteg ember életének állandó részese lett vasárnap esténként. A nézők imádták a két fiatal szerelmének előttük kibontakozó történetét, és mindenki találhatott a magyar szappanoperában olyan szereplőt, akivel azonosulni tudott. A sorozatban minden megvolt, ami az embereket érdekli: szerelem, titkos viszonyok, dráma, rosszfiúk és családi gondok. Emellett persze a boldogság is szerepet kapott, hiszen a két főszereplő, Alexa és Tibor végül egymáséi lettek, és szerelmük a házasságban teljesedett be igazán, persze odáig rögös út vezetett. A műsornak azonban már jó pár éve vége, és a szereplőgárdáról azóta nem igazán hallani – a következő oldalon megmutatjuk, hogy is néznek ki ma a színészek, és ki hol tart karrierje szempontjából.

Lapozz, mutatjuk a szereplőket!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.