Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup - mindketten ugyanazt a közleményt adták ki

Szomorú hírt jelentett be szerda kora este a Facebook-oldalán Szabó Zsófi, miszerint Shane Tusuppal szétmentek. Felbontották az eljegyzést.

Vége!

Csütörtökön szomorú bejegyzést tett közzé Szabó Zsófi a közösségi oldalán, miszerint véget ért a kapcsolata Shane Tusup úszóedzővel.

Szerelmüket először december elején vállalták fel a nyilvánosság előtt, akkor már hetek óta rebesgették, hogy lehet valami a gyönyörű műsorvezető és a jóképű sportember között. „Nem tudtam és nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén” – mesélte akkor Zsófi, míg párja „élete szerelme”-ként hivatkozott rá. Pár hónappal később a lánykérés is megtörtént, Tusup 2022. február 22-én, 22:22-kor jegyezte el Zsófit Monacóban.

A szakítás híre váratlanul jött, a felek azonban nem szeretnének nyilatkozni az ügyben, az okokról sem osztottak meg semmit, és mindenkit arra kérnek, tartsák tiszteletben a magánéletüket és a kérésüket. Szabó Zsófi bejelentése itt érhető el, Shane Tusup ugyanazt a szöveget írta ki saját közösségi oldalára.

Az egész országot megdöbbentette Solti Ádám vallomása, miszerint hosszú ideig titkolta a felesége előtt, hogy a szeretője gyermeket szült neki. A félrelépésről most a színész édesapja, Solti Ferenc is megszólalt, akit nagyon megviseltek az elmúlt napok történései.

Leadfotó: facebook.com/abestmagazin

Oldalak