Cicciolina hajlandó ágyba bújni Vlagyimir Putyinnal - ezt kérné cserébe az orosz elnöktől

A 70 esztendős celebritás nagyvonalú felajánlást tett Oroszország első emberének.

Szex a békéért cserébe

Mindenki a maga módján küzd azért, hogy a február végén kirobbant orosz-ukrán háború belátható időn belül befejeződhessen: a nagyvilág hírességei (politikusok, színészek, zenészek, celebek, sportolók) hol jelentőségteljes(nek szánt) közösségi médiás bejegyzésekkel, hol nyílt levelekkel, hol önkénteskedéssel igyekeznek változtatni a helyzeten, mely nemcsak az ukrán népre, de a világgazdaságra is iszonyatos terhet ró. A modellként, ex-pornósként, színésznőként és aktivistaként is ismert Cicciolina azonban egészen új - és meglehetősen egyedi - ötlettel rukkolt elő, rálicitálva szinte minden ismert emberre, aki eddig a maga módján harcolt a békéért. A Daily Star szerint a 70 esztendős sztár kész együtt tölteni egy forró éjszakát Vlagyimir Putyinnal, ha az orosz elnök kivonja hadseregét Ukrajnából, és rövid úton befejezi a háborút.

Cicciolina (valódi nevén: Staller Ilona) nem csupán polgárpukkasztó akciónak vagy egyszerű heccnek szánta a felajánlást: Jeff Koons amerikai művész korábbi felesége őszintén hisz benne, hogy váratlan, s felettébb pikáns ötletével "rászoríthatja" Putyint arra, hogy pontot tegyen a konfliktus végére.

A celebritás az Instagramon is megemlítette merész ötletét: "A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért" - fogalmazott a korábban Olaszországban tevékenykedő egykori pornós.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2