Eltussolták? Sylvester Stallone fia mégsem betegség miatt halhatott meg

A színész fia tragikusan fiatalon, 36 éves korában hunyt el.

A filmvásznon túl is kemény ember

Sylvester Stallone a világ legjobb mozifilmjeiben kapott főszerepeket, amelyekben rendszerint egy hősies nehézfiút alakított. Az akciósztár azonban nemcsak a kasszasikerekben őrizte meg a macsó jellemét, hanem a magánéletében is szerette az erejét fitogtatni. Első felesége, Sasha Czack két gyermeket szült neki, de kisebbik fiúk, Seargeoh autistaként jött a világra, amely teljesen felforgatta a színész lelkivilágát. Mindennek tetejébe szeretőt is tartott, Brigitte Nielsen színésznő személyében. 1985-ben Czack megelégelte férje agresszív viselkedését, és benyújtotta a válókeresetet.

Stallone sérült fiával egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot, ellenben bátyjával, Sage-dzsel annyira jó viszonyuk alakult ki az évek alatt, hogy követte őt a pályán, színész lett belőle. 14 évesen az 1990-es Rocky V-ben a vásznon is eljátszotta saját apja fiát, majd több kisebb produkcióban szerepelt és filmrendezőként, producerként és forgatókönyvíróként próbált érvényesülni Hollywoodban. 2012. július 13-án azonban szörnyű hír érkezett: teljesen váratlanul elhunyt a mindössze 36 éves színész. A halálának oka sokáig nem került nyilvánosságra, de a hivatalos verzió szerint szívbetegség állt a tragédia hátterében. Közeli ismerőse azonban úgy véli, ennél többről van szó.

Idén lesz 9 éve, hogy Sylvester Stallone fia meghalt

Stallone mindig nagyon büszke volt elsőszülött fiára, Sage-re, aki követte őt a pályán és 30 éves korára menő, hollywoodi producer lett.
Kattints a további képekért!

Először jelentek meg a nyilvánosság előtt a botrány óta, de nem túl biztatóak a fotók...

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak