Sztárok

Ő volt a Spice Girls legcukibb tagja – A 45 éves Emma Bunton ma már kétgyermekes anyuka

Friss fotókon Baby Spice és a Spice Girls többi tagja.

Így néznek ki most

Minden idők legsikeresebb lánycsapata volt a Spice Girls, akiknek rengeteg ikonikus popkulturális pillanatot köszönhettünk a kilencvenes évek végén. Scary Spice, Posh Spice, Sporty Spice, Ginger Spice és Baby Spice 1996-ban bukkant fel először, és rögtön erősen kezdtek: a Wannabe című számuk azóta is minden házibuli elengedhetetlen girl power partihimnusza. Alig két év múlva az egész világot megrázta, mikor Geri Halliwell bejelentette, hogy elhagyja a lánybandát. Bár a Spice Girls nélküle is tovább működött, a tagok mind elkezdték a szólókarrierjüket is építeni. Végül 2000-ben végleg felbomlott az együttes, de szerencsére néha még most is összeállnak egy-egy speciális fellépés erejéig, és ilyenkor kivétel nélkül előhozzák mindenkiből a rajongó tinilányt.

Baby Spice, vagyis Emma Bunton, a csapat legfiatalabb, legédesebb és legcsajosabb tagja ma már 45 éves anyuka. Születésnapja alkalmából összeszedtük, mi történt az elmúlt két évtizedben a Spice Girls tagjaival.

Emma Bunton olyan sztárpasikkal randizott, mint Leonardo DiCaprio vagy éppen a Britney utáni, de még Jessica Biel előtti Justin Timberlake. Végül Jade Jones zenész mellett állapodott meg, akivel 2006-ban el is jegyezték egymást, két kisfiuk született. Három szólóalbuma jelent meg, valamint színésznőként és műsorvezetőként is kipróbálta magát.
Kattints a további képekért!

Victoria és David Beckham négy gyermek szülei, akik mindannyian megnyerték a genetikai lottót!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.