Sophia Loren vs. Gina Lollobrogida - Túl a 90-en is rivalizál egymással a két díva

A két világhírű színésznő közötti konfliktus legendás.

Nő a nőnek a farkasa?

Számtalan helyzetben hangsúlyozzuk, mennyire fontos a női összetartás, a valóságban azoban a nők a legtöbb esetben versengenek egymással. Így van ez, mióta világ a világ, a mikro- és a makrovalóságban egyaránt - különösképpen súlyos a helyzet az olyan szakmákban, ahol nagyra terpeszkedik az egó. A cicaharc a hírességek körében a leglátványosabb, versengett egymással már az angol és a skót királynő is, I. Erzsébet és Stuart Mária, ki nem állhatta egymást Maria Callas operaénekesnő és pályatársa, Renata Tebaldi, az utóbbi időben pedig a brit királyi család tagjai között állt fent konfliktus: Katalin hercegné és Meghan Markle csörtéjének lehettünk szemtanúi.

Mikor két legenda összefeszül

A világ két leghíresebb és legvonzóbb színésznője, Gina Lollobrigida és Sophia Loren szintén nem arról váltak híressé, hogy az öltözőben békében fonogatták egymás haját, miközben kibeszélték egymással ügyes-bajos dolgaikat. Hosszú éveken át lovagolt azon a világsajtó, hogy a két díva esküdt ellensége a másiknak, de három évvel ezelőtt, Lollobrigida 90. születésnapján bizonyosodott be végérvényesen, hogy a két színésznő egyáltalán nem szíveli egymást, ugyanis igen kritikus hangot ütöttek meg akkor, mikor egymás munkájáról kérdezték őket.

A részletek a galériában!

Sophia Lorenre és Gina Lollobrigidára gyakran hivatkoztak nagy riválisként. Loren egyszer azt nyilatkozta, hogy tehetségesebb, mint Lollobrigida, aki úgy reagált konkurense szavaira, hogy bár Loren tökéletesen el tudja játszani a parasztlányt, egy úri hölgyet sosem fog tudni.
Kattints a további képekért!

Tiltották őket egymástól és titkolniuk kellett a kapcsolatukat.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!