Sztárok

Valami baj lehet? Angelina Jolie és Brad Pitt lánya kopaszra nyírta a haját, így néz ki most a 16 éves Shiloh

Shiloh Jolie-Pitt csodás hajkoronája már a múlté. Valami gond lehet, amiért a tininek ilyen rövid a haja?

Szinte teljesen kopasz

Shiloh Jolie-Pitt Brad Pitt és Angelina Jolie közös lánya, amit le sem tagadhatna, hiszen egyszerre hordozza édesapja és édesanyja vonásait is, mondhatni, megnyerte a genetikai ötöslottót, hogy kis túlzással a világ két legszebb emberének csemetéje. Shiloh most azonban nagyon más vonalon indult el, mint az eddigi kislányos, nőies megjelenése.

Shiloh-t testvérével, Zaharával kapták lencsevégre a paparazzók. A képen tökéletesen látszik, hogy a 16 éves tininek milliméteres a haja. Tavaly is már csak félhosszú frizurát viselt, de úgy tűnik, most teljesen ráunt a hajmosásra, vagy csak lázadó korszakát éli.
Kattints a további képekért!

Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.