Fürdőruhára vetkőzött a 63 éves Sharon Stone, mindenkinek elállt a lélegzete - Fotók

A kilencvenes évek egyik legkeresettebb és legvonzóbb színésznője a mai napig tudja, hogyan kell kíváncsiságot ébresztenie hűséges rajongótáborában.

Egy veszedelmesen dögös szőke femme fatale

Az idő szekere ugyan megállíthatatlanul száguld előre, vannak olyan idősödő, karrierjük delelőjén már túljutott nemzetközi sztárok, akik képtelenek arra, hogy akár egyetlen percet is öregedjenek. Talán már jócskán benne vannak a nagymama- vagy nagypapakorban, ám számunkra még mindig fiatal, életerős, ellenállhatatlan vonzerővel bíró istenek és istennők, akik derűsen mosolyognak le ránk a nagyvászonról, felmelegítve a szívünket életünk legkétségbeejtőbb, legsötétebb óráiban is.

Sharon Stone sem változott sokat a kilencvenes évek óta, pedig az Elemi ösztön című erotikus thriller bemutatása óta már csaknem három dekád telt el. A szőke színésznő Paul Verhoeven izgalmas, kellően csavaros, film noirokat idézően sötét tónusú kultuszműve révén érkezett meg a hollywoodi fősodorba, hogy aztán még rengeteg alkotásban játssza el a veszedelmesen dögös, olykor kifejezetten alantas szándékoktól hajtott csábítót. Stone még hosszú évekig gyakorolta a femme fatale szerepkörét, igaz, a recept nem mindig jött be neki: az Elemi ösztön 2006-os folytatása például minden szempontból buktának bizonyult, sőt ebben az évtizedben a híresség már nem is kapott művészileg jövedelmező szerepeket. Külseje azonban mit sem változott 1992 óta. És új fotóival ezt most mindennél ékesebben bizonyította be.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2