Így reagált a modell, mikor az orvosa közölte vele: ikreket vár - videó

Idén nyáron jelentette be az örömhírt a világ egyik legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham, hogy várandós. Az édesanya 2020 januárjában adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, most pedig kiderült, hogy ikreket hord a szíve alatt.

Hamarosan három kisfiú édesanyja lesz

Dupla öröm Ashley Graham családjában! Két hónappal azután, hogy bejelentette a várandósságát, most egy még nagyobb hírrel jelentkezett az Instagram oldalán a modell: párjával, Justin Ervinnel hamarosan egy ikerpár szülei lesznek. Graham többek között azzal szerzett magának nagy népszerűséget, hogy bátran, büszkén és nem ritkán teljesen meztelen fotókkal vállalja plus size alakját és a szépséghibáit, ezzel ösztönözve arra nőtársait, hogy fogadják el és szeresség önmagukat úgy, ahogy vannak. A modell emellett kendőzetlen őszinteséggel mutatja meg a követőinek, mit is jelent anyának lenni – korábban például attól sem riadt vissza, hogy szoptatás közben fotózza magát. Éppen ezért nem érte meglepetésként a rajongóit, mikor legfrissebb bejegyzésében egy újabb intim pillanatot osztott meg velük: megmutatta, hogyan reagált, amikor orvosa vizsgálat közben közölte vele: ikrekkel várandós. Nézd meg galériánkat, mutatjuk!

A videóból az is kiderül, hogy a modell két kisfiút hord a szíve alatt, néhány hónap múlva így már három fiú édesanyja lesz. Az ultrahang során először nem is akart hinni a fülének, végül kicsattanó örömmel, hangosan nevetve kiabálta, hogy „Ugye csak viccelsz? Három fiunk lesz!”.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt hónapokban számos sztárcsemete született, sőt, nekik köszönhetően most egy olyan Insta-trend is terjedni látszik, ami miatt sokan hevesen tiltakoznak.

Leadfotó: Instagram

Oldalak