Sztárok

Leterítette a koronavírus az 56 éves világsztárt - szívszorító, mit mondott az oltásról

Az 56 esztendős Chris Rock sem úszta meg a koronavírus-fertőzést.

Fontos üzenetet tolmácsolt az 56 éves komikus

Az 56 éves amerikai komikus, a legendás Chris Rock is elkapta a koronavírus-fertőzést - jelentette a The Guardian. Az afroamerikai nevettető azon sztárok sorát gyarapítja, akik saját példájukon keresztül üzenni szeretnének a közönségüknek is, arra sarkallva őket, hogy minden lehetséges Covid-ellenes óvintézkedést tegyenek meg a saját egészségük védelme érdekében. Rock velős, de egyértelmű és frappáns "utasítást" adott rajongóinak: "Oltassátok be magatokat!" Nyilvánvaló, hogy a stand-up komikusként is ismertté vált művész főként az oltásszkeptikus hangok lecsendesítésére törekedett vallomásával. A The Guardian kiemeli, hogy Rock gesztusa a bevallottan vakcinaellenes Nicki Minaj tevékenységére adott egyfajta ellenreakcióként is tételezhető, mindenesetre talán alkalmas arra, hogy széles tömegeket ráébresszen a védőoltás hatékonyságára, fontosságára.

Minaj nemrégiben hajmeresztő összeesküvés-elmélettel állt elő a Twitter felületén. A rapper azt írta, tudomása szerint a koronavírus elleni vakcinát impotenciát okoznak a férfiaknál. Minaj konteója futótűzként kezdett terjedni a legfontosabb médiafelületeken, a világsztárnak még a Fehér Ház is felajánlotta, hogy összehozza pár szakemberrel, akik kifejtik neki, miért is lehetetlenség, amit állít. A Biden-adminisztráció az utóbbi időben egyébként is célul tűzte ki, hogy fellép a koronavírus-vakcinákkal kapcsolatban tapasztalható dezinformációs törekvések ellen, főként az ifjabb generációk oltásellenesen beidegződését szeretnék megváltoztatni.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.