Megcsaláson kapta a volt párja: drágán megfizetett a hűtlensége miatt Bochkor Gábor

Bochkor Gábor korábban is nyíltan beszélt szerelmi életéről és egykori párkapcsolatairól, most pedig arról mesélt a Retro Rádió hallgatóinak, hogyan bukott le megcsalt exbarátnője előtt.

Magyarország egyik legismertebb rádiósa 12 együtt töltött év után döntött úgy egykori kedvesével, Várkonyi Andreával, hogy külön utakon folytatják tovább – kapcsolatukból egy kislány született, Nóri, aki ma már belépett a kamasz éveibe. Bár a szülők azóta is tartják a kapcsolatot, csupán a gyermekneveléssel kapcsolatos teendők és döntések kötik már össze őket. Bochkor szerelmi életéről a szakítás után nem sokat lehetett tudni, később viszont egy interjú során arról beszélt, vágyik a szerelme és nyitottan áll egy komoly kapcsolathoz is. Aztán idén májusban robbant a hír: a rádiós szakított a barátnőjével, Demeter Alexandrával, noha egészen addig senki sem tudott arról, hogy egy párt alkottak. Mint kiderült, Bochkor több mint két éven keresztül volt együtt a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert lánnyal, aki az elválásuk után rántotta le a leplet arról, hogy hiába vágyott rá, a rádiós nem volt hajlandó felvállalni a szerelmüket a nyilvánosság előtt – Alexandra utólag visszagondolva úgy érzi, nem volt igazán boldog a műsorvezető mellett.

Bochkor szerelmi életéről egyébként azóta ismét nem tudni semmit, egyelőre nem derült ki, hogy az Alexandrával való szakítása után rátalált-e újra a szerelem. Mindenesetre néha ő maga is szokott sztorizgatni a korábbi kapcsolatairól és a megélt tapasztalatairól, a minap pedig egy kifejezetten kínos emléket idézett fel a múltból…

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2