Akik megnyerték a génlottót: Shakira fiai elképesztően helyes srácok - Fotók

Az énekesnő ma ünnepli 43. születésnapját, de kétgyerekes anyukaként is éppolyan vonzó, mint huszonévesen. Két kisfia tartja őt fiatalon, akik örökölték vonzó vonásait.

Akinek a csípőjétől megőrült a világ

Shakira Isabel Mebarak Ripoll a világ egyik leghíresebb kolumbiai énekes-dalszerzője, aki ikonikus hangjával és csípőmozgásával a 2000-es évek egyik meghatározó popzenei arca elett. Ma már nemcsak előadóként sikeres, zenészként és producerként is jelentősek munkái, a mai napig táncol és koreografák, valamint lelkes filantróp, aki időről időre nagyvonalúan adakozik és kampányol Latin-Amerika megsegítése érdekében.

A pop-rock-latin zene örökifjú hercegnője a négyszeres BL-győztes spanyol labdarúgó, Gerard Piqué élettársa, akivel két közös kisfiukat Milan és Sasha Piqué Mebarakot nevelik. A hét és ötéves srácok valódi mázlisták ilyen genetikai állománnyal, hiszen anyjuk és apjuk is igazán vonzónak számítanak. A pár csak nagyon ritkán mutatja meg őket a nyilvánosság előtt, de most friss képeken láthatóak a sztárcsemeték, melyek bebizonyítják, hogy megnyerték a génlottót.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2