Sztárok

Ő Sebestyén Balázs ritkán látott felesége: a műsorvezető és a gyönyörű Viki 13 éve élnek boldog házasságban

Az ország egyik legismertebb, legtehetségesebb és legsármosabb műsorvezetője, Sebestyén Balázs hosszú évek óta boldog házasságban él: a híresség egy gyönyörű nő oldalán találta meg a boldogságot, akivel munkahelyük is közös.

Remekül mutatnak egymás mellett

Sebestyén Balázs igazán sokszínű tehetség: a műsorvezető mind a televízióban, mind pedig a rádióban megállja a helyét, így nem meglepő, hogy szinte mindenki ismeri a nevét az országban, ki innen, ki onnan. A sármos médiaszemélyiség még a Z+ zenei csatornai műsorvezetőjeként vált ismertté, de az országos sikert és népszerűséget a Balázs show hozta meg számára, sokéves pályafutása során pedig gyakorlatilag már mindenféle műsor házigazdájaként láthattuk őt. Magánéletét azonban rendkívüli módon védi a nyilvánosság és a sajtó elől: Balázs két fiú, Benett és Noel édesapja, viszont gyermekeit soha nem mutogatja a közösségi oldalain, azt viszont tudni lehet, ki a szerencsés nő, aki mellett a tévés megtalálta a boldogságot. Az illető nem más, mint Horváth Viki, akivel Balázs még 2009 nyarán kötötte össze az életét, és mivel nemigen lehet botrányokról és drámákról hallani őket illetően, minden bizonnyal 13 év után is remek köztük az összhang, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy munkahelyük is közös. Galériánkban mutatjuk a gyönyörű Vikit, akinek sikerült elrabolnia és megtartania a 45 éves műsorvezető szívét!

Íme Balázs és Viki: bár nem sok közös fotót osztanak meg, az a kevés képből is látszik, hogy nagyon összeillenek és igazán jól mutatnak egymás mellett.
Kattints a további képekért!

A korábbi amerikai elnök háromszor házasodott: első, valamint jelenlegi felesége is egy modell, második neje azonban színésznő, akiről általában jóval kevesebb szó esik, mint Ivanáról vagy éppen Melaniáról – pedig rá is érdemes egy pillantást vetni.

Leadfotó: Instagram/sebestyenbalazs_official

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.