Schobert Norbi kiakadt: 23 éve nem beszélt vele úgy senki, mint Sárközi Ákos

Elstartolt A Konyhafőnök VIP legújabb évada az RTL Klubon, és már az első adás rengeteg drámát, izgalmat és meglepetést tartogatott – főleg Schobert Norbinak.

Ez nem lesz könnyű menet

Ismét fakanalat ragadtak a magyar sztárok, hogy bebizonyítsák: a konyhában is tökéletesen megállják a helyüket. November 15-én elindult A Konyhafőnök VIP, és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sok nehéz pillanat vár még a hazai hírességekre, hiszen komoly kihívásokkal kell megküzdeniük, ráadásul a Michelin-csillagos séfek sem bánnak velük kesztyűs kézzel. A zsűri nem ígér könnyű utat senkinek, ez pedig rengeteg feszültséget szül, amely óriási kiakadásokat, no meg bakikat eredményez - Gubik Petra például az első fél órában felgyújtotta a rezsóját. A színész-énekesnő cukrot akart karamellizálni, ám a forró lábasok és serpenyők alatt használt szilikonlap a serpenyő alján maradt, így pillanatok alatt lángba borult minden. Szerencsére a sztárséfek időben észrevették a bajt és jelezték Gubiknak, hogy tűz van, melyet a művésznő végül konyharuhával sikeresen eloltott. Az erről készült felvételt alább tudod megtekinteni:

Persze nem csak Gubiknak indult nehezen a gasztroreality, ugyanis egy másik versenyzőnek sem épp úgy alakultak a dolgok, mint remélte. Bár társaihoz hasonlóan Schobert Norbi is igyekezett kihozni magából a maximumot, végül kemény kritikát kapott Sárközi Ákostól…

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2