Ismét fakanalat ragadnak a sztárok: velük indul a Konyhafőnök VIP legújabb évada

Hamarosan elstartol a Konyhafőnök VIP legújabb, 6. évada.

Drámából nem lesz hiány

November 15-étől minden hétköznap este, 20 óra 10 perctől ismét a konyháé lesz a főszerep az RTL-en, na meg persze azoké az ismert embereké, akik a jól megszokott zsűricsapatnak szeretnének bizonyítani. A zsűri nem ígér könnyű utat a hírességeknek, ez rengeteg feszültséget szül majd, amely pedig óriási kiakadásokhoz vezet – derült ki az RTL Klub hivatalos közleményéből. A korábbi szériákhoz hasonlóan most is rengeteg fordulatot, drámát és feszültséget tartogat a műsor a nézők számára, mely nem akárkikkel jelentkezik idén. A napokban vált hivatalossá, hogy Schobert Norbi és Tóth Vera igyekszik majd bebizonyítani főzőtudását, de a rövid előzetesből kiderült, hogy többek között fakanalat ragad Görög Zita, valamint Muri Enikő is.

A kedvcsinálót elnézve túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem lesz könnyű dolga a hazai hírességeknek, hiszen komoly kihívások várnak rájuk, ráadásul a Michelin-csillagos séfek sem bánnak velük kesztyűs kézzel. Izgalmakból és meglepetésekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy néhány kukába dobott étel is előre borítékolható. A hazai celebeknek rendesen fel kell kötniük a gatyájukat, jobban mondva a kötényüket, hiszen be kell bizonyítaniuk, hogy kiérdemlik a továbbjutást. A bejelentés óta egyre több híresség osztja meg a közösségi oldalán, hogy hamarosan versenybe száll a Konyhafőnök VIP címért, valamint az ezzel járó 10 millió forintos fődíjért. A galériánkban megmutatjuk, kik ők!

A zsűritagok személyében ezúttal sem lesz változás: a gasztroreality a jól megszokott sztárséfekkel, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel kerül képernyőre, a műsorvezető pedig nem más lesz, mint Fördős Zé. Most pedig lássuk, kik debütálnak november 15-én a konyhapultok mögött!
Kattints a további képekért!

Arra is fény derült, hogy milyen új műsorokat várhatunk még idén, illetve jövőre a TV2 képernyőjén.

Leadfotó: Instagram/ akonyhafonok

Oldalak