Sztárok

Régóta pletykálnak már róluk, most itt a bizonyíték: Selena Gomez és Chris Evans egy pár

Egy videó buktathatta le őket, amit a színész tett közzé a közösségi oldalán.

Új hollywoodi álompár születik?

Bár korábban eszünkbe sem jutott volna, valójában nagyon is összeillik a csodaszép énekes- és színésznő Selena Gomez és a szívtipró Marvel-sztár Chris Evans. Az internet népének már egy ideje meggyőződése, hogy a 29 éves egykori Disney-felfedezett – aki egyébként 2015-ben már nyilatkozott arról, hogy kicsit belezúgott Evansbe – és Amerika kapitány 40 éves megformálója egy párt alkot, mivel október elején olyan lesifotók láttak napvilágot, amelyen az látszódik: egy étteremben múlatják az időt egymás társaságában és szemmel láthatóan remekül érzik magukat. A rajongóknak az is szemet szúrt, hogy ezután Gomez és Evans követni kezdték egymást az Instagramon.

Még nincs vége, lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.