Sztárok

Schobert Lara a barátjával cukiskodott TikTokon, gyönyörű gyűrűt villantott közben

A népszerű influenszer posztjaiban gyakran szerepel barátjával együtt.

Lenyűgöző ékszer

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara 17 éves korára már kilépett szülei árnyékából, és mostanra saját jogon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Kortársai között valódi ikonnak számít, százezrek követik a mindennapjait a közösségi oldalain. Az Instagram-profilja mellett a TikTokon is egyre népszerűbb, ahol legfeljebb 60 másodperc hosszúságú videói nagyon magas nézettséget érnek el. Ez utóbbi platformra töltött fel egy posztot pár napja, amin a barátjával szerepel, kezén pedig csodaszép ékszerek csillannak meg.

A közkedvelt influenszer családjával együtt december végén utazott el a Maldív-szigetekre, a Rubint Réka által vezetett Alakreform tábor helyszínére.
Kattints a további képekért!

Ha ők ketten összeállnak, abból biztosan sláger születik, és ez most sincs másként.

Leadfotó: instagram.com/laraschobertt

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.