Sztárok

Schobert Lara a barátjával cukiskodott TikTokon, gyönyörű gyűrűt villantott közben

A népszerű influenszer posztjaiban gyakran szerepel barátjával együtt.

Lenyűgöző ékszer

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara 17 éves korára már kilépett szülei árnyékából, és mostanra saját jogon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Kortársai között valódi ikonnak számít, százezrek követik a mindennapjait a közösségi oldalain. Az Instagram-profilja mellett a TikTokon is egyre népszerűbb, ahol legfeljebb 60 másodperc hosszúságú videói nagyon magas nézettséget érnek el. Ez utóbbi platformra töltött fel egy posztot pár napja, amin a barátjával szerepel, kezén pedig csodaszép ékszerek csillannak meg.

A közkedvelt influenszer családjával együtt december végén utazott el a Maldív-szigetekre, a Rubint Réka által vezetett Alakreform tábor helyszínére.
Kattints a további képekért!

Ha ők ketten összeállnak, abból biztosan sláger születik, és ez most sincs másként.

Leadfotó: instagram.com/laraschobertt

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Utazás
Új rendszer lépett érvénybe Párizsban és környékén a tömegközlekedésben: "Párizs 2024"-es bérlettel korlátozás nélkül lehet utazni a paralimpia végéig.
Sztárok
Sebestyén Balázs roppant büszke a gyermekeire. Mind a kettejüket más vonzza, szóval eltérő műfajban igyekeznek kihozni magukból a maximumot.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.