Sztárok

"Ez a dal a szerelem" - Zséda és Kökény Attila találkozása - Videó

Ha ők ketten összeállnak, abból biztosan sláger születik, és ez most sincs másként. Közös daluk a Casablanca filmklasszikusát idézi meg.

Casablancába repít

Zséda és Kökény Attila nem mindennapi projektbe fogtak, a két tehetséges énekes közös dallal lepték meg rajongóikat. A páros egy fülbemászó és szívet melengető balladával jelentkezett, amelyhez elképesztően látványos videóklipet készítettek, ami a világ méltán legromantikusabb filmjének, a Casablancának híres jeleneteit idézi meg. Akárcsak a klasszikus mozi, így a dal is egy beteljesületlen szerelemről, egy olyan párról szól, akik sosem lehetnek igazán együtt.

„A Casablanca sohasem lesz régi vagy poros, ahogyan a szerelem sem lesz az soha. A Hello különös helyet foglal el a szívemben. Egyrészt mert zeneileg egy érdekes variáció egy korábbi témára – Zséda rajongók fel is fogják fedezni mire gondolok – másrészt mert ez a dal a szerelem egy régi-modern feldolgozása egyszerre. És akárhogy is múlik az idő, ahogyan a Casablancában elhangzik „Párizs örökre a miénk marad" – nyilatkozta Zséda a dal kapcsán.
Kattints a további képekért!

Magyarország egyik legjobb hangja új szerepekben próbálhatta ki magát az elmúlt egy évben, musical-szerepre készül és az is kiderült, jól megállja a helyét a konyhában is. Minderről exkluzív interjúban mesélt nekünk.

Leadfotó: instagram.com/zsedavue

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.