Sztárok

Ő Sarolta legjobb barátnője: vele a legszorosabb a hercegnő kapcsolata a királyi családban

Sarolta hercegnő már most a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, a rajongók pedig minden vele kapcsolatos kulisszatitokra kíváncsiak, így például arra is, milyen viszonyt ápol egyes rokonaival.

Együtt nőttek fel

Katalin hercegnéről köztudott, hogy igencsak családcentrikus, és nagyon fontos számára, hogy férje, Vilmos herceg rokonságával minél szorosabb és elmélyültebb kapcsolatot tartson fenn. Szüleihez, illetve testvéreihez még erősebb kötelék fűzi, ami nem meglepő, hiszen egész gyermekkora boldogságban, kiegyensúlyozottságban telt, húgával és öccsével pedig mindig is remekül megértették egymást. Egységük azután sem bomlott fel, hogy mindannyian saját családot alapítottak, sőt: a nővérek például mind a mai napig rendszeresen találkoznak és szerveznek közös programokat. Ilyenkor természetesen gyermekeik, így a leendő királyné egy szem lánya, Sarolta hercegnő is jelen van, akiről tudni lehet, hogy sokat örökölt édesanyja kedves természetéből, most pedig az is kiderült, kihez áll a legközelebb a rokonai közül. Részletek a galériában!

Katalinban és Pippában rengeteg a közös, életútjuk is nagyon hasonlóan alakult: mindketten régóta élnek boldog házasságban, és három gyermeket hoztak világra.
Kattints a további képekért!

Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe kell avatkozniuk.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.