Sztárok

Meghan vérig sértődött: helyette Katalint választotta ez a férfi, a hercegné csalódottabb és irigyebb, mint valaha

Meghan Markle-t brutálisan lenyűgözte egy bizonyos ismert férfi, aki azonban Katalin mellett tette le a voksát a sussexi hercegné helyett.

Hiába a hírnév, Meghan még mindig nem ér fel Katalinhoz

Meghan Markle több királyi szakértő, valamint a család rajongói szerint is már a kezdetek kezdete óta vetélytársként tekint Katalinra: Harry szerelmének évek óta az a legfőbb vágya, hogy népszerűbb, elismertebb és jobb legyen mindenben, mint a jövendőbeli királyné, ám ezen számításai nem éppen úgy alakultak, ahogyan azt ő tervezte. Kiváltképp a britek, valamint a palota körében Meghannak sosem sikerült elérnie, hogy az emberek szeressék őt, amióta pedig a hercegné Harryvel karöltve az Egyesült Államokba költözött, a maradék támogatóját is elveszítette. Nemrégiben egy híresség is Meghan ellen szólalt fel: az illető nyíltan bevallotta, hogy a walesi hercegnét részesíti előnyben Harry feleségével szemben, ami érthető módon nem esett túl jól az egykori színésznőnek. Galériánkból megtudhatod, hogy kiről és miről is van szó pontosan!

Meghant már azelőtt lenyűgözte egy híres és elismert divattervező, hogy a hercegné a királyi család tagja lett: Harry szerelme együtt is szeretett volna dolgozni egy időben az illetővel, ám a férfi most pontot tett az ügy végére, és elárulta, miért nem áll szándékában Meghanra adni az általa tervezett ruhakölteményeket.
Kattints a további képekért!

Sarolta hercegnő már most a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, a rajongók pedig minden vele kapcsolatos kulisszatitokra kíváncsiak, így például arra is, milyen viszonyt ápol egyes rokonaival.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.