Sztárok

Daganatot találtak Keresztes Ildikó agyában, egy pillanatig sem lehetett halogatni a műtétet

Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.

"Nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot"

Nemrégiben daganatot találtak az 59 éves Keresztes Ildikó agyában: az énekesnő már átesett egy operáción, a színpadra viszont előreláthatólag csak ősszel tér vissza. "A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem" - mesélte a Nők Lapjának az előadóművész, aki most azért tárta a nyilvánosság elé megrázó történetét, mert úgy gondolja, tisztelőinek tudniuk kell, miért vonul vissza néhány hónapra a hivatásától.

"Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök, és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, de nem találtak semmit. Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött" - elevenítette fel betegsége kezdeteit a híresség.
Kattints a további képekért!

Tompos Kátya két évvel ezelőtt intett búcsút a színházaknak és a koncerttermeknek: most derült csak ki, hogy ritka és súlyos daganatos betegség támadta meg a színésznő szervezetét. A kórt Magyarországon nem tudják megfelelően kezelni, Tompos Kátya tehát csak külföldön számíthat számottevő orvosi segítségre.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.