Sztárok

Kiderült, kivételeznek-e az iskolában Saroltával: így szólítják Katalin és Vilmos egy szem lányát a társai

Katalin hercegné és Vilmos herceg lányát, Saroltát külön becenéven szólítják a társai, valamint a tanárai az általános iskolában.

Elit iskolába jár

Ha valaki a windsori Adelaide Cottage luxuskörülményei között cseperedik fel, óhatatlanul kivételesebbnek gondolhatja magát a többi embernél – Katalin és Vilmos gyermekei esetében azonban szó sincs ilyesmiről, ami annak köszönhető, hogy a walesi hercegi pár mindent megtesz annak érdekében, hogy fiaiknak és lányuknak a lehető legnormálisabb, valamint leghétköznapibb rendszert biztosítsa. Sarolta hercegnő jelenleg az elit berkshire-i Lambrook Iskola padjait koptatja, ahol az ország legjobb oktatásában részesül, ami nem meglepő, hiszen ha megfelelő nevelésről van szó, szülei számára egyáltalán nem számít a pénz. Az intézményben a kislány nagyon jól érzi magát, és sok barátja van, akik mind ugyanazon a becenéven szólítják őt; részletek a galériában!

Amíg II. Erzsébet volt az uralkodó, Vilmos a Cambridge hercege címet viselte, ennélfogva gyermekei is cambridge-iek voltak. Mióta édesapja a király, ő pedig immáron walesi herceg, György, Sarolta és Lajos megszólítása is változott.
Kattints a további képekért!

Maria Borrallo évek óta Katalinnak és Vilmosnak dolgozik: ő az a nő, aki segít a walesieknek rendet tartani otthon a gyerekek között, és bizony a dadának megvannak a maga sajátos nevelési módszerei.

Leadfotó: Stephen Pond/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.