Magyar női főszereplője is volt a Super Bowl szünetének

Hazai Nobel-díjas tűnt fel az egyik Super Bowl-szünetében leadott reklámban. Ezt mindenképpen látnod kell!

A Queenre tátog a magyar Nobel-díjasunk

Az amerikai foci rajongói bizony virrasztottak egyet, mivel helyi idő szerint kicsivel hajnali 1 előtt kezdődött el az idei Super Bowl!

Hosszabbítás után a Kansas City Chiefs nyerte a 2024-es, Las Vegasban rendezett döntőt, miután 25-22-re legyőzte a San Francisco 49erst. A Super Bowl legértékesebb játékosának választott Patrick Mahomes vezetésével a Chiefs megvédte címét az NFL-ben és öt éven belül harmadszor lett az NFL bajnoka.

Las Vegasba az előzetes várakozások szerint több mint 300 ezer turista utazott el erre a hétvégére, és a döntő akár egymilliárd dollárt meghaladó üzleti forgalmat jelenthet.

Akit nem érdekelt a foci, az is élvezhette a sztárokkal teletűzdelt reklámokat, és a mérkőzés félidejében a Grammy-díjas előadó, Usher is koncertet adott. Az egyik reklámnak azonban magyar főszereplője volt. A galériánkban meg is mutatjuk, hogy ki volt az!

A Super Bowl az amerikai média számára is komoly reklám-bevételi forrás. Egy 30 másodperces reklámblokk 7 millió dollárba kerül, ami megegyezik az elmúlt évi árral, ugyanakkor 2019 óta 50 százalékot meghaladó mértékben drágult.
Kattints a további képekért!

A Super Bowl történetének legemlékezetesebb fellépőruhái

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.