Sztárok

Ezért nincs szüksége botoxra Salma Hayeknek: Csodakrémjét te is beszerezheted itthon

A hatvanhoz közelítve Salma Hayek simán letagadhat húsz évet, és mint kiderült, nem azért, mert titokban botoxoltat. Elárulta az arcápolási rutinját és azt a csodás összetevőt, ami szabályosan leradírozza a ráncokat az arcáról.

56 évesen is szívdöglesztő Salma Hayek, és ha nem ismernénk a korát, az arca alapján azt hihetnénk, hogy épp csak a negyvenes évei elején jár. Nos, nem pusztán arról van szó, hogy a sors kegyeltje vagy a génlottó nyertese, mert tesz is azért, hogy fiatalos maradjon a külseje. A Frida sztárjának meglepő módon egyszerű és többnyire természetes bőrápolási rutinja van, amely segít bőrének megőrizni fiatalos ragyogását. De bár nem bonyolult, néhány trükkje szokatlan lehet!

Felkészültél a színésznő szépségtitkainak megismerésére?

Kattints a galériára!

Úgy gondolja, hogy felesleges reggel arcot mosni Salma Hayek elárulta, hogy nem botoxoltat, helyette inkább a nagyanyja tanácsát követi, és reggelente nem használ arctisztítót. „A nagymamám tanított arra, hogy soha ne mossam meg reggel az arcomat" - mondta egy interjúban. Hayek és a nagymamája szerint a bőre éjszaka termeli azt az olajat, amelyre szüksége van a fiatalos megjelenéshez, és a regenerációhoz, és nincs értelme lemosni ezeket a hidratáló olajokat. Talán valóban ez a titka a színésznő fiatalos ragyogásának.
Kattints a további képekért!

A Vanity Fair Oscar partyján jelent meg az 52 éves színésznő-modell, amit már majdnem el is felejtett a világ. Aztán posztolt egy Insta-képet, azóta meg sorra kapja a becsmérlő kommenteket.

forrás: brightside.me, fotó:123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.