Sztárok

Ezért nincs szüksége botoxra Salma Hayeknek: Csodakrémjét te is beszerezheted itthon

A hatvanhoz közelítve Salma Hayek simán letagadhat húsz évet, és mint kiderült, nem azért, mert titokban botoxoltat. Elárulta az arcápolási rutinját és azt a csodás összetevőt, ami szabályosan leradírozza a ráncokat az arcáról.

56 évesen is szívdöglesztő Salma Hayek, és ha nem ismernénk a korát, az arca alapján azt hihetnénk, hogy épp csak a negyvenes évei elején jár. Nos, nem pusztán arról van szó, hogy a sors kegyeltje vagy a génlottó nyertese, mert tesz is azért, hogy fiatalos maradjon a külseje. A Frida sztárjának meglepő módon egyszerű és többnyire természetes bőrápolási rutinja van, amely segít bőrének megőrizni fiatalos ragyogását. De bár nem bonyolult, néhány trükkje szokatlan lehet!

Felkészültél a színésznő szépségtitkainak megismerésére?

Kattints a galériára!

Úgy gondolja, hogy felesleges reggel arcot mosni Salma Hayek elárulta, hogy nem botoxoltat, helyette inkább a nagyanyja tanácsát követi, és reggelente nem használ arctisztítót. „A nagymamám tanított arra, hogy soha ne mossam meg reggel az arcomat" - mondta egy interjúban. Hayek és a nagymamája szerint a bőre éjszaka termeli azt az olajat, amelyre szüksége van a fiatalos megjelenéshez, és a regenerációhoz, és nincs értelme lemosni ezeket a hidratáló olajokat. Talán valóban ez a titka a színésznő fiatalos ragyogásának.
Kattints a további képekért!

A Vanity Fair Oscar partyján jelent meg az 52 éves színésznő-modell, amit már majdnem el is felejtett a világ. Aztán posztolt egy Insta-képet, azóta meg sorra kapja a becsmérlő kommenteket.

forrás: brightside.me, fotó:123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!