Sztárok

Rebel Wilson elárulta, miért nem fogyott le már korábban, pedig szeretett volna

Rebel Wilson neve a Tökéletes hang óta mindenki számára ismerősen cseng, habár ma már a legkevésbé sem úgy fest, mint mikor Amy-t játszotta. Kendőzetlen őszinteséggel mesél arról, mi változott az életében azóta, hogy lefogyott, és azt is megosztotta: miért nem sikerült neki korábban.

Mióta Hollywood egyik legikonikusabb színésznője ledobott 35 kilót, szívesen mesél a közösségi médián keresztül a fogyásáról, és a mögötte meghúzódó okokról. Bár a vélemények eltérőek lehetnek, tagadhatatlan, hogy a testpozitivitás és az önszeretet fontosságának szószólója lett. A színésznő kijelentette: „Tudom, milyen olyan nőnek lenni, aki lényegében láthatatlan a legtöbb ember számára, mert nem tekintik hagyományosan szépnek."

Rebel Wilson azt is elárulta, mi változott azután, hogy lefogyott, és miért nem volt rá lehetősége korábban.

Kattints a galériára!

Wilson elmesélte: a középiskola után olyasmi történt vele, ami megváltoztatta az életét. A színésznő úgy emlékszik, hogy egy betegsége hallucinációt okozott. A víziójában nagyon világosan látta magát, amint híres színésznővé válik Hollywoodban, és ennyi kellett ahhoz, hogy eldöntse, milyen irányba tereli az életét. Ezután a Csaló csajok sztárja beiratkozott a jogi egyetemre, miközben mellette kisebb színészi munkákat is végzett. Miután Ausztráliában megcsillogtatta tehetségét, Hollywoodba ment szerencsét próbálni.
Kattints a további képekért!

A Romantic énekesnője 18 kilós fogyása után egy fürdőben mutatta meg csodás idomait. Zsuzsi alapvetően nem szereti az ilyen fotózásokat, de most az egyszer kivételt tett.

forrás: brightside.me, fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.