Sztárok

Beatrix hercegnőnél kezd betelni a pohár Meghanék miatt: Harry unokatestvére nem bírja tovább, a tűréshatár szélére került

Beatrix hercegnő egyre nehezebben viseli, hogy Meghan és Harry még mindig nem békült ki a királyi családdal. A herceg unokatestvére legszívesebben kihátrálna a helyzetből, azonban ezt jelenleg nem teheti meg – nem véletlenül.

Ő sem örül a kialakult helyzetnek

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban fordítottak hátat a királyi családnak, elhagyták a monarchiát és az Egyesült Államokba költöztek. A házaspár és a família közti szakadék azóta egyre csak mélyül, a visszás helyzet mielőbbi rendezése érdekében pedig úgy tűnik, egyik fél sem hajlandó megtenni a szükséges első lépéseket. Noha úgy tűnhet, hogy a konfliktus csupán a legközelebbi hozzátartozókat érinti, az igazság az, hogy az állandó feszültség a család többi tagját sem kíméli – különösképpen Beatrix hercegnőre nehezedik most nagy nyomás, mivel egyre inkább azt érzi, két tűz közé került. Részletek a galériában!

Köztudott, hogy Harry és Eugénia nagyon közel állnak egymáshoz, a hercegnő pedig unokatestvére feleségével is szoros viszonyt ápol, éppen ezért minden döntésükben támogatja a házaspárt – rajta kívül azonban nem sokan gondolkodnak ugyanígy a családtagok közül.
Kattints a további képekért!

Harry herceg a Spare című önéletrajzi könyvében meséli el, hogyan zajlott pontosan, amikor bejelentette bátyjának, Vilmosnak, illetve sógornőjének, Katalinnak, hogy Meghan Markle-lel randevúzik.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.