Sztárok

Súlyos vádakkal kell szembenéznie Gwyneth Paltrownak: bíróság elé állítják az Oscar-díjas színésznőt

A filmezéstől visszavonult világsztárnak egy cserbenhagyásos síbaleset miatt gyűlhet meg a baja a törvénnyel. Az eset hét évvel ezelőtt történt, Paltrow-t egy 76 éves férfi perelte be.

Összetűzésbe került a törvénnyel

Az utóbbi tíz-tizenegy évben szinte teljesen eltűnt az ezüstvászonról a kilencvenes és kétezres évek egyik legkeresettebb és legmegbecsültebb hollywoodi színésznője, az Oscar-díjjal kitüntetett Gwyneth Paltrow. A Hetedik, a Szerelmes Shakespeare és A tehetséges Mr. Ripley sztárja jóformán csupán a Marvel szuperhősfilmjeiben bukkant fel az elmúlt dekád során, a filmszériában Pepper Potts szerepét alakította, egyébként pedig szinte minden más felkéréstől mereven elzárkózott. Paltrow köszöni szépen, remekül van: üzletasszonyként mára legalább annyi sikert tud felmutatni, mint filmcsillagként. Rossz hír a rajongók számára, hogy kedvencük most sem egy új színészi munka kapcsán került az újságok címoldalára: Paltrownak hamarosan bíróság elé kell állnia, egy cserbenhagyásos síbaleset miatt gyűlhet meg a baja a törvénnyel. Lapozz: további részletek a galériában!

A filmsztár még 2016-ban üthetett el egy 76 éves férfit egy amerikai síterepen, egy könnyű, kék jelzésű partszakaszon - írja az Independent.
Kattints a további képekért!

Beatrix hercegnő egyre nehezebben viseli, hogy Meghan és Harry még mindig nem békült ki a királyi családdal. A herceg unokatestvére legszívesebben kihátrálna a helyzetből, azonban ezt jelenleg nem teheti meg – nem véletlenül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.