Sztárok

Súlyos vádakkal kell szembenéznie Gwyneth Paltrownak: bíróság elé állítják az Oscar-díjas színésznőt

A filmezéstől visszavonult világsztárnak egy cserbenhagyásos síbaleset miatt gyűlhet meg a baja a törvénnyel. Az eset hét évvel ezelőtt történt, Paltrow-t egy 76 éves férfi perelte be.

Összetűzésbe került a törvénnyel

Az utóbbi tíz-tizenegy évben szinte teljesen eltűnt az ezüstvászonról a kilencvenes és kétezres évek egyik legkeresettebb és legmegbecsültebb hollywoodi színésznője, az Oscar-díjjal kitüntetett Gwyneth Paltrow. A Hetedik, a Szerelmes Shakespeare és A tehetséges Mr. Ripley sztárja jóformán csupán a Marvel szuperhősfilmjeiben bukkant fel az elmúlt dekád során, a filmszériában Pepper Potts szerepét alakította, egyébként pedig szinte minden más felkéréstől mereven elzárkózott. Paltrow köszöni szépen, remekül van: üzletasszonyként mára legalább annyi sikert tud felmutatni, mint filmcsillagként. Rossz hír a rajongók számára, hogy kedvencük most sem egy új színészi munka kapcsán került az újságok címoldalára: Paltrownak hamarosan bíróság elé kell állnia, egy cserbenhagyásos síbaleset miatt gyűlhet meg a baja a törvénnyel. Lapozz: további részletek a galériában!

A filmsztár még 2016-ban üthetett el egy 76 éves férfit egy amerikai síterepen, egy könnyű, kék jelzésű partszakaszon - írja az Independent.
Kattints a további képekért!

Beatrix hercegnő egyre nehezebben viseli, hogy Meghan és Harry még mindig nem békült ki a királyi családdal. A herceg unokatestvére legszívesebben kihátrálna a helyzetből, azonban ezt jelenleg nem teheti meg – nem véletlenül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Ugyebár sokan tudják, hogy Justin Timberlake a rendőrségen kötött ki, miután elkapták ittas vezetésért. A sztárt azonban valaki direkt felnyomta a mostani pletykák szerint.
Utazás
Most már lubickolunk a kánikulában, és a nyárban, és sokaknak jön a nyaralás is. Itt egyáltalán nem fontos, hogy rengeteg pénzt elszórj a családdal.
Lifestyle
A streamingóriás évek óta azon töri a fejét, hogyan szélesíthetné felhasználói bázisát. Nyilvánvalóan ezt a célt szolgálta a jelszómegosztás betiltása, valamint a kiegészítő előfizetést "sújtó" plusz...