Sztárok

Anthony Hopkinst római császárként láthatjuk viszont egy gladiátorokról szóló tévésorozatban

A széria a Ridley Scott által rendezett Gladiátor világát idézi meg, executive producere és egyik rendezője Roland Emmerich (A függetlenség napja, Holnapután) lesz.

Visszatér a kisképernyőre

Ma már teljesen természetesnek számít, hogy egy-egy nagynevű hollywoodi színész hosszabb-rövidebb kirándulást tesz a televíziózás világába. Sir Anthony Hopkins karrierjében 2016-ban érkezett el ez a pont: a hollywoodi színészóriás ekkor csatlakozott az HBO sikersorozata, a Westworld stábjához. Azóta persze sok minden történt A bárányok hallgatnak egykori Hannibal Lecterével: egyebek mellett begyűjtött egy második Oscar-díjat is. Most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy újra tévésorozatban szerepeljen. Hogy pontosan milyen produkcióhoz is írt alá, és kit alakít majd a Ridley Scott által rendezett Gladiátor világát idéző szériában, azt a kattintás után megtudhatod: lapozd fel galériánkat, folytatjuk!

A Variety értesülései szerint Hopkins Vespasianus római császárt alakítja majd a Those About to Die című tévésorozatban, mely az ókori Rómába, azon belül is a gladiátorok összetett és korrupt világába kalauzolja a közönséget.
Kattints a további képekért!

Nem egészestés alkotásról van szó, hanem a Louis XIII promóciós rövidfilmjéről, melyet ráadásul nem kisebb név, mint Robert Rodriguez (Sin City) rendezett.

Leadfotó: David Livingston / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.