Sztárok

Beteljesedett a szerelmük: Palvin Barbarát eljegyezhette Dylan Sprouse

A két híresség 2018-ban kezdett randizni egymással, azóta is igazi álompárnak számítanak, így aztán nem is annyira meglepő, hogy házassággal kívánják megpecsételni mesébe illő szerelmüket.

Öt éve elválaszthatatlanok egymástól

A nagyközönség joggal érezheti úgy, hogy "évtizedek" óta egy párt alkotnak, pedig az amerikai filmszínész, Dylan Sprouse "csak" 2018-ban kezdett randevúzni a világhírű magyar modellel, Palvin Barbarával. Kettősük azért tekinthető annyira "megszokottnak", mert öt éve sülve-főve együtt vannak, a szerelmük pedig felhőtlennek tűnik. Igazi álompárként élnek a köztudatban, ezért joggal vetődik fel a költői kérdés: miért nem történt eddig meg a leánykérés? Minden jel arra mutat, hogy most ez a fontos esemény is bekövetkezett: Palvin Barbara és Sprouse kapcsolata szintet léphetett - számolt be róla az Entertainment Online. Lapozz, a galériában jövünk a további részletekkel!

A hírek szerint Sprouse a közelmúltban jegyezte el Palvin Barbarát - a hír néhány héttel azután robbant időzített bombaként a nemzetközi sajtóban, hogy a vájtszemű rajongók jegygyűrűt szúrtak ki a magyar származású modell ujján.
Kattints a további képekért!

Hailie Jade Mathers még 2016-ban, a Michigani Állami Egyetemen ismerkedett meg a vőlegényével.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.
Fashion&Beauty
A divat folyamatosan megismétli magát, 10-20-30 évvel később az adott trend sokszor visszaköszön, és ez az idei évben sem lesz másképp.
Home&Design
Íme 5 vidám asztali -és partidekor-ötlet a nyári összejövetelekhez.