Borat, Brüno, Ali G – Sacha Baron Cohen legkiakasztóbb pillanatai

Keresve sem találnánk jelenleg megosztóbb személyiséget, mint a friss Golden Globe-díjas Sacha Baron Cohen, aki előszeretettel sokkolja közönségét azzal, hogy görbe tükröt mutat a társadalomnak.

A legjobb és legsokkolóbb pillanatok

Senki nem számított arra, hogy a Borat 2 – eredeti, valósággal megjegyezhetetlen címe Borat utólagos mozifilm: Produkciós kenőpénz szállítása az amerikai rezsimnek a Kazahsztán egyszeri dicsőséges nemzetének hasznára – ekkora siker lesz. Sacha Baron Cohen együgyű kazah riporter figurája 2006-ban robbant be a mozikba, hatalmas sikert aratva. A kultikus első rész után 2020-ban szinte a semmiből készült el a történet folytatása, ami nagyban reflektált a tavalyi év történéseire, mint például az amerikai elnökválasztás vagy a COVID 19-járvány. A 49 éves brit komikus alakításával elnyerte a legjobb színészi alakítás vígjáték kategóriájában a Golden Globe-ot, a film maga pedig a legjobb vígjáték díját vihette haza.

A színész Borat Sagdiyev karaktere mellett számos másik alteregó bőrébe is bújt már, galériánkban összegyűjtöttük a legsokkolóbb mozzanatait.

Sacha Baron Cohen először a műveletlen, faragatlan Ali G karakterével hívta fel magára a figyelmet. Figurája híres botrányos interjúiról, ahol sorra zavarba hozza vendégeit bunkó modorban feltett ostoba kérdéseivel. 2003-ban a későbbi amerikai elnök Donald Trump is az interjúalanya volt. A beszélgetés során Ali G módszeresen lehülyézte Trumpot, aki szinte hihetetlen, de elhitte, hogy igazi riporterrel van dolga.
Kattints a további képekért!

A filmes díjátadó eliteseménynek számít, mégis előfordult, hogy részegen botorkáltak fel a színpadra a színészek vagy éppen illetlen helyen fogdosták egymást a vörös szőnyegen...

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!