Alec Baldwin felesége újra anya lett, csak azt nem érti senki, mégis hogyan?

A jógainstruktorként ismert hölgy ötödik gyermekének fél évvel ezelőtt adott életet, de tegnap este bejelentette, hogy újra anya lett.

Gólyahír: itt az újabb Baldwin-baba

Lassan egy focicsapatnyi gyereke van a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznek, Alec Baldwinnak. A mozicsillag felesége, Hilaria Baldwin a közelmúltban az Instagram-oldalán jelentette be, hogy újabb taggal bővült a már amúgy sem szűk családjuk, mostmár hat gyerekük van. A hírben nem is az a legnagyobb durranás, hogy 2021 óta sikerült ennyi babát összehoznia a sztárpárnak, hanem hogy mindössze fél év telt el azóta, hogy világra jött az ötödik gyermek.

Mivel a legkisebb trónörökös nem koraszülött, csak egy megoldás tűnik logikusnak: a pár béranya segítségével gyarapította tovább a családot. Hilaria egyébként már túl van több vetélésen, egy régebbi posztjában pedig ennek kapcsán arról írt, hogy öt terhesség már bőven elég volt neki. Ez, persze Hollywoodban - pláne - nem jelenti azt, hogy egy nőnek nem lehet több gyereke.

Lapozd fel a galériát a részletekért!

A 37 éves életmódtanácsadó tegnap este tette közzé, hogy újabb babával bővült a családjuk. A hat csemetével egy közös fotóit is megosztott a bejelentéssel.
Kattints a további képekért!

A 90-es évek egykori gyereksztárja hat évig volt egy ismert bankár felesége, most egy hírügynökség vezérigazgatójával randizik.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!