Sztárok

Végre megmutatta a nagyvilágnak negyedik gyermekét Blake Lively és Ryan Reynolds - Fotó

A sztárbaba idén februárban látta meg a napvilágot, s a büszke szülők most először mutatták meg a nyilvánosságnak.

A széltől is óvják negyedik csemetéjüket

Blake Lively és Ryan Reynolds számára felhőtlen boldogságot hozott az idei február: ekkor jött világra a közkedvelt sztárpár negyedik közös gyermeke. Világhíres szülei még a széltől is óvhatják az aprócska jövevényt - érdekes módon még a nevét sem közölték a nyilvánossággal. Sőt, már önmagában az is meglepetésnek számít, hogy a két filmcsillag most a nagyvilágnak is megmutatta csemetéjét - írja a Mirror. A 46 éves Reynolds saját futballcsapata, a Wrexham AFC pályáján jelent meg a kicsivel (Rob McElhenney mellett ő is társtulajdonosa az együttesnek, mely ugyan walesi, mégis az angol futball-ligában játszik).

Reynolds és Lively házasságából eddig három gyermek született: James nyolc, Betty hat, Inez pedig három esztendős. A két A-listás hollywoodi híresség a Zöld Lámpás című 2010-es film forgatásán találkozott először. 2011 októberében kezdtek randizgatni, 2012 szeptemberében pedig már egybe is keltek Dél-Karolinában. Az immáron hattagúra bővült család jelenleg nem a napfényes Kaliforniában, hanem New Yorkban él. Lively korábban (2007 és 2010 között) Penn Badgley barátnője volt, Reynolds pedig Scarlett Johansson férje volt (2008-tól 2011-ig).

Az úszónő nemrégiben tudatta a nagyvilággal, hogy férjével, Gelencsér Mátéval első közös gyermeküket várják. Hosszú Katinka azonban a várandósság hónapjait sem szándékozik lustálkodással tölteni, s erről most az Instagram felületén is tanúbizonyságot tett.

Leadfotó: Sean Zanni / Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Az Oscar-díjas világsztár 20 évvel ezelőtt keltette életre a Macskanő figuráját. A 2004-ben készült alkotás kapott hideget-meleget egyaránt (na jó, inkább hideget), annyi azonban bizonyos, hogy...
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.
Lifestyle
Ne hagyd, hogy egy rosszul kiválasztott törölköző elrontsa a strandolós napot.