Sztárok

Rúzsa Magdi őszintén vallott, elmondta milyen az élet hármasikrek édesanyjaként: "Jó buli lesz velük az élet"

Rúzsa Magdi őszintén vallott anyaságáról.

Három gyermekkel az élet

Rúzsa Magdi életében először lett anyuka, és rögtön hármasikrekkel áldotta meg őt az élet, ami azért valljuk be, hatalmas feladat, hiszen néha már egy gyerkőc is hatalmas felfordulást tud okozni. Az énekesnő most elmondta, milyen az élete hármasikrek anyukájaként.

Rúzsa Magdi a Nők Lapjának mesélt anyaságáról is gyermekeiről. Elárulta például, hogy mennyire különbözik mindhárom csemete. Elmondása szerint Keve egy igazi felfedező, aki mindent megvizsgál, el tud veszni az apró részletekben. Zalánt nagyon muzikálisként írta le, miközben imád szétszerelni mindent. Lujza pedig egy művészlélek, aki már most táncmozdulatokat tanul.
Kattints a további képekért!

Forrás: Nők Lapja Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...