Sztárok

Így néz ki napjainkban mindenki kedvenc belga detektívje: a Poirot-t alakító színész rengeteget változott, rá sem ismerni – fotók

David Suchet 24 éven keresztül öltötte magára Agatha Christie belga detektívjének, Hercule Poirot-nak a szerepét. A legendás színész sokat formálódott az elmúlt évtizedek alatt, amit jól bizonyítanak legfrissebb fotói is.

Tökéletes alakítás

Agatha Christie a detektívregények koronázatlan királynőjeként írta be magát a történelembe, könyvei pedig mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek az egész világon. Az általa megálmodott alakok közül a leghíresebb a saját magáról is mintázott éleseszű vidéki vénkisasszony, Miss Marple, valamint a különc belga mesterdetektív, Hercule Poirot, akikkel a mozivásznon és a televízióban is megannyiszor találkozhattunk már. Bár a mindig elegánsan öltözködő, alacsony termetű és fura bajuszú férfit többen is megszemélyesítették az elmúlt évtizedekben, a legtöbben elsősorban David Suchet brit színésszel azonosítják, aki tökéletesen hozta a nyomozó figuráját – pont, mintha maga Agatha Christie is így álmodta volna meg. Suchet a hetvenes években kezdte meg pályafutását, azóta pedig természetesen sokat változott, sőt, első ránézésre szinte fel sem lehet ismerni a legfrissebb fotóin. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban az immáron 76 éves színész:

David Suchet 1946. május 2-án született Londonban, s már egészen fiatalon érdeklődni kezdett a színészet iránt. Karrierjének kezdeti éveiben több társulat tagja is volt, a képernyőn pedig 1980-ban debütált.
Kattints a további képekért!

A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X felett is sikerült megőriznie ellenállhatatlan sármját.

Leadfotó: Avalon/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...