„Úgy igazán belém mart az élet” – Rúzsa Magdi élete legfájdalmasabb pillanatairól vallott őszintén

Az énekesnőnek megjelent legújabb dala, amit rajongói már most nagyon szeretnek, Magdi pedig azt is elárulta, hogyan, milyen körülmények között született meg a zene, aminek videoklipjét már terhesen forgatta.

Könnyfakasztó sorok

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Rúzsa Magdi november 28-án, egy héttel ezelőtt ünnepelte születésnapját: az énekesnő 36 éves lett, és minden bizonnyal élete legszebb időszakát éli jelenleg, hiszen mindennapjai örömmel teliek most, hogy Magdi három kisbabát hord a szíve alatt. A Megasztár egykori felfedezettjének hamarosan világra jön két kisfia és egy kislánya, várandósságát pedig az énekesnő meglehetősen élvezi, hiszen a babák jó egészségnek örvendenek, Magdi pedig egy ideig visszavonult karrierjétől: nem vállal fellépéseket, kizárólag gyermekeire és a pihenésre koncentrál. Születésnapján azt is elárulta, miért telt számára különlegesen 2021: „Idén egy napra esett advent első vasárnapja és a születésnapom. Tényleg különleges érzéseket hoz ez az év. Valahogy most még szebb ez a csendes várakozás. A hit, a remény, a szeretet és az öröm másként járja át a lelkem. Most, hogy itt vannak a babáink a szívem alatt, sokkal szebb, sőt még sosem volt ilyen szép az ünnepi időszak. Hálával van teli a szívem” – írta akkor bejegyzése alá az énekesnő. Rúzsa Magdi most még tovább emelte az ünnepi készülődés fényét legújabb dalával, ami azonban az előadó egy közel sem boldog életszakaszában született meg.

Az új dal a Domine címet viseli: „A PORTA ME DOMINE latin kifejezés, megszólítjuk vele az Urat. Azt jelenti VIGYÉL URAM. (A lábnyomok c. történetet idézi, amikor az Isten, a bajban lévő nagy nehézséggel küzdő embert viszi a hátán)” – magyarázta az énekesnő dalcímének választását Instagramon, ahol részletesen megosztotta azt is, miként született meg az új zene.
Kattints a további képekért!

Rúzsa Magdolna minden bizonnyal már alig várja, hogy hármasikrei napvilágot lássanak, azonban várandósságát is örömökkel teli időszakként éli meg.

Leadfotó: Instagram/ruzsamagdolna

Oldalak