Ördög Nóra megható családi fotót posztolt: teljesen elkapta őket az ünnepi láz, a gyerekekhez már a Mikulás is megérkezett

Noha a Mikulás a hagyományok szerint csak ma éjjel érkezik, Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei már tegnap találkozhattak vele.

Meghitt ünnepi készülődés

A mai napon advent második vasárnapját ünnepeljük, ami azt jelenti, hogy már csak két hét van karácsonyig: ilyenkor az emberek többsége karácsonyi zenékkel, sütisütéssel, adventi vásárlátogatással vagy éppen otthoni, bekuckózós filmezéssel tölti az időt egy pohár forró csoki, tea vagy éppen forralt bor társaságában. Na persze azoknál a családoknál, ahol a gyerekek még kicsik, az ünnepi hangolódás még intenzívebben telik, hiszen ők nem csupán a karácsonyt várják izgatottan, de a Mikulás érkezését is, aki a hagyományok szerint ma éjjel jön a gyermekekhez, hogy meglepje őket ajándékkal, esetleg virgáccsal, ha nem viselkedtek jól az évben. Nos, a sztárvilág is készülődik már, például Ördög Nóra és Nánási Pál, akik jó szülők révén természetesen mindent elkövetnek, hogy Mici és Venci már most, december elején érezze az ünnepi hangulatot. Galériánkban mutatjuk, milyen különleges élménnyel lepték meg Nóriék szemük fényeit a hétvégén!

A család november végén elutazott a Maldív-szigetekre, teljesen váratlanul, hogy eltöltsenek néhány pihentető napot még karácsony előtt egy melegebb helyen – nos, azóta már hazatértek, így Mici és Vencel épp jókor voltak jó helyen ahhoz, hogy az idei első ünnepi hóesésnek is szemtanúi legyenek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ordognora

Oldalak