Sztárok

Döbbenetes látvány fogadta az otthona előtt Rubint Rékát: alig tudott megszólalni a sokktól - Videó

Nem mindennapi élményéről videófelvételt is készített, melyet a Facebookra töltött fel.

Vaddisznócsaládba botlott a háza előtt

Kedd este különleges élményben volt része a 44 esztendős Rubint Rékának: a népszerű fitneszedző épp hazafelé tartott autójával, amikor negyed 10 körül arra lett figyelmes, hogy egy, az úttesten békésen sétálgató vaddisznócsalád akadályozza a továbbhaladásban. Az üzletasszony gyorsan felocsúdott első megdöbbenéséből, és azonnal videózni kezdte a különös jelenetet. A vaddisznócsalád kifejezetten ráérősen, "több hullámban" haladt át az úton, miközben Rubint Réka a szavakat kereste. "Itt a házunktól ötven méterre. Hát ez nagyon kemény" - kommentálta az eseményt a magyar híresség.

Sikerrel végződött a kenguru utáni hajsza

Az elmúlt időszakban szinte mindennapossá váltak a vadon élő állatokkal való spontán találkozások. Az rtl.hu most például arról számolt be, hogy a szakemberek sikeresen befogtak egy kengurut, ami a Börzsönyben kószált. Az állatot előbb motorral, majd gyalog, futva vették üldözőbe, a mentőcsapat végül egy háló segítségével csípte el. A mentés egyik résztvevője, Kovács Tamás a 0627.hu-nak azt nyilatkozta, az unokatestvére azzal hívta fel, hogy Verőcén látták a kengurut. Ezután motorral mentek a helyszínre, majd hosszas, idegtépő fogócska kezdődött, míg végül sikerült befogniuk az elkóborolt állatot, mely ezt megelőzően napokig kószált a Börzsönyben - írja a HVG.hu.

Medvetámadásoktól féltik a fesztiválozókat

Tusnádfürdőn, ahol jelenleg is zajlik a Tusványos fesztivál, medvetámadásoktól féltik a kikapcsolódni vágyókat. "Két anyamedvét és a bocsaikat, összesen nyolc egyedet már a múlt héten elszállítottunk, rendszeresen jártak a város környékén. Ahogy egyre merészebbek lettek, a szakértői csapatunk a befogás mellett döntött, elaltattuk, majd elvittük őket a vadásztársaság kezelésében lévő legtávolabbi erdős területre" - mondta a Blikknek Butyka Zsolt, Tusnádfürdő polgármestere. A fenyvesekkel körülvett Tusnádfürdőn - ahol kedden kezdődött az idei bálványosi szabadegyetem - vissza-visszatérő probléma a környékre "kukázni járó" medvék jelenléte, az elmúlt években számos támadásra is sor került, viszont ma már tilos kilőni a túlszaporulatot, ezért mindent meg kell tenni a vendégek biztonsága érdekében. Az egész rendezvény, így Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt is vadőrök dolgoznak a tábor területén, a vadállatok mozgását biológusok és egy speciális önkormányzati csapat is nyomon követi - írja a 24.hu.

Fotó: 123rf

Az öt kilogrammot nyomó hüllő az emberre is veszélyes.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...