Sztárok

Őrülten aggódnak a rajongók Weisz Fanniért: a modell sorra kapja követőitől a nyugtalankodó kommenteket

Weisz Fanni a minap megmutatta új frizuráját követőinek, azonban a rajongók egészen más dolgot szúrtak ki a fotón, majd elindult a kommentáradat: az emberek bókok és dicséretek helyett aggodalmukat kezdték el kifejezni a modell külsejével és egészségével kapcsolatban.

Vajon van ok az aggodalomra?

Weisz Fanni modellként, szépségkirálynőként és esélyegyenlőségi aktivistaként hamar belopta magát az emberek szívébe, hiszen remek kisugárzásával és természetes bájával egy csapásra lett ismert és szimpatikus az országban. Na persze a hírnévvel az is együtt jár, hogy a többi sztárhoz hasonlóan Fanni magánélete iránt is elkezdtek érdeklődni, így ahogyan mások, ő is gyakran kerül a címlapokra szerelmi élete, esetleg családja miatt. Két évvel ezelőtt például bombaként robbant a hír, miszerint két év házasság után a modell elválik Hajmásy Péter Pál kosárlabda-játékostól, majd nemsokkal később kiderült, hogy Fanni öt évig nem beszélt édesanyjával, aztán jött az újabb „szenzáció”, miszerint a gyönyörű nő újra szerelmes, méghozzá Nádai Anikó exébe, Bókay Gergőbe. Ebben az volt a pláne, hogy Anikó pedig Fanni volt kedvesével jött össze, akitől a minap meg is született gyermeke. Lényeg a lényeg, Anikó és Hagyma azóta is kitartanak egymás mellett, Fanni és Gergő viszont már szakítottak, így Fanni most teljes gőzzel a karrierjére koncentrál magánélete helyett. Nemrégiben meg is mutatta új frizuráját követőinek, a rajongók azonban egészen másra lettek figyelmesek a modell külsején, aggodalmuknak pedig hangot is adtak.

Fanni mindig is vékony volt, egyrészt genetikája miatt, másrészt pedig a modellkedés miatt, most azonban követői a legutóbbi fotóin kiszúrták, hogy a híresség talán már átesett a ló túloldalára, hiszen elképesztően sovány.
Kattints a további képekért!

Az ismert tévésen egyszerűen nem fog az idő: idén februárban lett 52 éves, de jó pár évet letagadhatna korából, hiszen remek formában van, 24 éves lánya pedig hasonlóan szerencsés, hiszen édesanyjához hasonlóan szemkápráztató felnőtt nő vált belőle.

Leadfotó: Instagram/realweiszfanni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.